Ervaring

Door zijn nieuwsgierigheid en onbevangen blik en door zijn oplossingsgerichte aanpak is J a n in staat om partijen te verbinden. Door decennia aan ervaring kent J a n non-profitorganisaties, hun context, cultuur en interne aangelegenheden en weet hij hun unieke doelstellingen op waarde te schatten. Hij ziet daarom snel spijkers met koppen te slaan en is een betrokken doch onpartijdige bemiddelaar.

Competenties

Jan Werkhoven, MBA, is gecertificeerd en geregistreerd Coach & Conflictcoach, Mediator en Vertrouwenspersoon (ongewenste omgangsvormen en integriteit). Hij beschikt over de volgende registraties en certificeringen:

  • Mediator certificaat NMI, MFN
  • Landelijke Verenging van Vertrouwenspersonen, titel: LVV erkend Vertrouwenspersoon
  • The International Management Centre, IMC Buckingham UK, Businesschool Nederland BSN, BAC/NL accreditation, title: Master of Business Administration, MBA
  • EMCQ/EMC Senior marketing professional, Marketing Director (master)
  • ADR International, title: Full Certified Arbitrator & Master Negotiator
  • ADR International, title: Full Certified Conflictcoach
  • ADR International, title: Full Certified Mediator & Master Negotiator
  • ADR International, titel: Arbeidsmediator
  • ICR International, title: Register Coach

J a n staat voor je klaar

J a n is snel beschikbaar en goed bereikbaarheid; hij biedt een stand-by service aan. J a n gaat een structurele verbintenis aan en biedt intervisie en nazorg aan.
Zo kan de organisatie zich volledig blijven richten op haar kerntaken en haar unieke maatschappelijke doelen.

Faire prijs

Maatschappelijke winst is voor J a n belangrijker dan economische winst. Daarom is het uurtarief van J a n is uiterst vriendelijk, namelijk vanaf € 88,00 p/u, vrij van BTW. Het is gebaseerd op onder andere de dan operationele kosten (denk aan reiskosten en dergelijke) plus een dekking van de overige vaste kosten (kantoor, ICT enzovoort). Met trots hanteert J a n het uitgangspunt ‘Not Only For Profit’. Mail J a n voor een vrijblijvende kostenopgave.

Blijkt aan het eind van het boekjaar dat J a n niet alleen zijn kosten kon dekken, maar winst heeft gemaakt, dan schenkt J a n deze aan een goed doel. J a n bepaalt het goede doel jaarlijks opnieuw en heeft bijzondere sympathie voor doelen die zich direct of indirect inzetten voor kinderen.